вівторок, 23 вересня 2014 р.

Пост-реліз Професійний військовий вишкіл для жінок та дівчат.

ВГО Українська Жіноча Варта
ВБФ Хелпіка.UA
22 вересня 2014р., у м. Києві

Пост-реліз 
Професійний військовий вишкіл для жінок та дівчат 
20 та 21 вересня ВГО «Українська Жіноча Варта» та ВБФ «Helpica.UA» провели у місті Києві військові тренування для жінок та дівчат. Протягом двох днів у вишкілі взяли участь близько 170 осіб. Заняття тривали цілий день у спеціально призначеному місці лісової місцевості.
Мета вишкілу - за максимально короткий термін сформувати у жінок необхідні вміння та навички, які можуть знадобитись в умовах бойових дій.
Інструкторами військового тренування для дівчат та жінок були професійні військові.Головний інструктор — діючий інструктор одного з батальйонів, що бере участь в бойових діях на сході України.
В програму військових тренувань входили як теоретичні, так і практичні заняття: амуніція бійця, виживання в польових умовах, системи імітації, правила організації засідки, заходи з нейтралізації ворога. Шалений інтерес жінки проявили до зброї, адже одним з пунктів тренінгу був інструктаж по використанню та комплектації боєприпасів.
Ірина Кондратюк, учасниця вишколу: «Спасибі величезне, дізналася масу всього нового і корисного! Попереджений, значить озброєний! Дуже хочеться, щоб застосовувати отримані знання на практиці не довелося».
В неділю, 21 вересня, учасниці не злякалися дощу, з ентузіазмом занотовували цінну інформацію та освоювали навички виживання під час воєнних дій.
Організатори навіть і не очікували, що стільки жінок зголоситься взяти участь у такому заході, адже спочатку планувалося зібрати хоча б 20 осіб. Учасниці виявили бажання продовжувати навчання за певними напрямками. Координатори повідомляють, що перша частина військового вишкілу буде також проведена 4 та 5 жовтня, набір учасників триває. Запрошуємо бажаючих до співпраці: медиків, волонтерів, журналістів.
Наші контакти:Всеукраїнський благодійний фонд «Helpica» 03057,вул. О.Довженка, 14/1, офіс.3, м. Київ, Україна
т/ф. +380 068 68 474 61
E-mail: Helpica.ua@gmail.com



Немає коментарів:

Дописати коментар