середу, 30 липня 2014 р.

Гранти на «Англійську філологію» в Польщі




Починаючи з 2014/15 навчального року Вроцлавська вища школа прикладної інформатики «Горизонт» бере участь у програмі «Intermarium», завдяки якій студенти бакалаврської програми «Англійська філологія» очної форми навчання перші два семестри навчатимуться безкоштовно.

Програма «Intermarium» адресована студентам з Польщі, України, Литви, Латвії та Білорусі.

Щоби вступити на навчання на програму англійської філології у Вроцлавській вищій школі прикладної інформатики «Горизонт», необхідно подати документи до жовтня 2014 року.

Перші два семестри студенти бакалаврської програми «Англійська філологія» навчаються безкоштовно. У наступні семестри (3–6) вартість навчання складає 2200 злотих за семестр (близько 530 євро).

Філологічний факультет у Вроцлавській вищій школі прикладної інформатики «Горизонт» був створений у 2007 році і є одним з напрямів вищої освіти, що вибирають вступники найчастіше. Викладачами є всесвітньо відомі професори, кандидати та доктори наук. Вища школа співпрацює не тільки з ученими світового рівня, а і з практиками, перекладачами, лінгвістами та носіями мови.

Заняття проводяться в невеликих групах з використанням сучасного професійного обладнання та інформаційних технологій. Під час занять використовуються повністю обладнані комп'ютерні класи, де встановлено автоматизовані системи перекладу, у тому числі Trados, Wordfast, Passolo, Trados Studio, memoQ, Déja Vu, Swordfish.

Вроцлавська вища школа прикладної інформатики «Горизонт» – єдиний ВНЗ в Польщі, що реалізує післядипломну програму «Спеціалізований переклад і комп'ютерні інструменти» в рамках проекту, який частково фінансується Європейським Союзом.

Завдяки спеціальній програмі навчання випускник філологічного факультету вільно володіє письмовою та усною англійською практично на рівні носія мови. Також студенти отримують теоретичні знання про мову, літературу, культуру, історію та реалії англомовної лінгвокультурної сфери.

Представником Вроцлавської вищої школи прикладної інформатики «Горизонт» в Україні є компанія 
«Європейська освіта». Отримати безкоштовну консультацію з питань вступу на зазначену програму ви можете за телефоном компанії «Європейська освіта» в Києві: 

Або зателефонуй:  +38 (097) 026-67-67,  +38 (044) 599-60-04


Немає коментарів:

Дописати коментар