пʼятницю, 3 травня 2013 р.


http://euroosvita.info/

Стань студентом польського університету з "Європейською Освітою"

Програма Європейська Освіта пропонує українським випускникам здобуття вищої освіти у вищих навчальних закладах Польщі

Програма "Європейська Освіта", починаючи з 2005 року, стала одним з найкращих і найнадійніших партнерів для всіх українців, які бажають здобути якісну європейську освіту в Польщі.

Європейські дипломи, що видають польські університети-партнери програми, визнають без додаткового підтвердження в усіх країнах Європейського Союзу, а також США, Канаді, Австралії та Новій Зеландії. Також навчання та проживання в Польщі коштує дешевше, ніж в інших університетах Європи, проте рівень освіти не поступається європейському. Окрім того, студентська віза надає право офіційно працювати під час навчання та знайти підробіток на час канікул у будь-якій іншій європейській країні.

Програма Європейська Освіта працює за основними напрямами:
  • бакалаврат;
  • магістратура та друга вища освіта;
  • навчання англійською мовою в Польщі;
  • бізнес освіта (BA,МА, MBA);
  • курси польської мови та адаптації в Україні та Польщі.
Щоб надати допомогу майбутнім студентам, Програма Європейська Освіта підписала офіційні угоди з найкращими польськими ВНЗ та має права приймальної комісії, які гарантують успішний вступ українських абітурієнтів до обраних вишів.

Співбесіда надає можливість польським викладачам познайомитися з майбутніми слухачами, зрозуміти загальний рівень їхньої підготовки до курсу та дібрати оптимальну програму для підготовки майбутніх фахівців міжнародного рівня.

Програма Європейська освіта у співпраці з ВНЗ Польщі не лише проводить інформаційну та вступну кампанію для майбутніх студентів, а й допомагає вирішити проблеми з житлом, отриманням візи, переїздом на місце навчання, а також обов’язково підтримує та супроводжує слухачів протягом першого року навчання за кордоном.

Для вступу на програми бакалавріату до польського вищого навчального закладу абітурієнту необхідно мати лише атестат про здобуту загальну середню освіту.

Для вступу до магістратури - диплом бакалавра або спеціаліста, виданий українським або польським ВНЗ.

Навчання за кордоном має гнучку систему вищої освіти: студент може отримати диплом бакалавра за однією спеціальністю, а диплом магістра - за іншою. Як і решта європейських країн, Польща має болонські стандарти в освіті та науці. Система польської освіти діє відповідно до норм загальноєвропейської схеми (ECTS) та відповідає Міжнародним нормам класифікації освіти (ISCED). Під час навчання в Європі студент обов’язково проходить практику за своєю спеціалізацією у приватних фірмах, державних установах Польщі чи інших країн ЄС.

Програма Європейська Освіта піклується про інтереси кожного слухача індивідуально, добираючи найкращий варіант навчання для кожного студента. Програма співпрацює з 18 провідними європейськими університетами, що надають можливість обрати спеціальність з понад 600 запропонованих.

Вичерпну інформацію про вищі навчальні заклади Польщі можна отримати на сторінках офіційного сайту Програми Європейська Освіта euroosvita.info.
З повагою та турботою,  завжди Ваша Програма Європейська Освіта.

Телефонуйте: +38 (097) 026-67-67;   +38 (044) 599-60-04


 Skype: euroosvita.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар