середу, 17 грудня 2014 р.

Пост-реліз Професійний стрілецький вишкіл для жінок та дівчат

Набрала обертів друга частина Стрілецького вишколу для мешканок міста Києва.
У середу 17 грудня 2014 року ГО «Українська Жіноча Варта» та ВБФ «Helpica.UA» провели на Великополовецькому полігоні (біля Білої Церкви) військові тренування для жінок та дівчат Частина 3, це вже втретє був проведений подібний вишіл. Координатори та інструктори мають намір організовувати подібні заходи щотижня(по буднях).
Головна мета даного вишколу – за максимально короткий термін сформувати у жінок необхідні вміння та навички, які можуть знадобитись в умовах бойових дій.
Інструкторами  військових тренувань задіяні професійні військові, які готують бійців до зони АТО.
Програма другої частини стрілецьких вишколів включає в себе: напрацювання навичок поводження зі зброєю; отримання практичних знань з використання боєвої зброї - пістолета Макарова (ПМ), та автомата Калашникова (АК-74). Наголошуємо, що робота з учасницями проводиться у малих группах з професійними інструкторами – військовими.

Враження та відгуки про вишкіл, Олена: «О! Цього разу вже впевнено тримала в руках АК.  Стріляли більше з позиції стоячи. Знову маса позитивних емоцій. Правда, трохи заважав туман, але хто казав, що буде легко.»
Радміла, учасниця: «Дякую організаторам! Нарешті це сталося- я вмію поводитися зі справжньою бойовою зброєю!» 
Подібні вишколи – це ще й справжнє випробування на витривалість та стійкість до холоду.  Українські жінки та дівчата – справжні козачки, їх не лякають труднощі та реалії війни, як підтвердження цьому –  участь у військових вишколах та запис до жіночого батальйону. Учасниці з регіонів країни подають заявки на участь у наступних частинах тренувань.
Голова ГО «Українська Жіноча Варта» Олена Білецька повідомляє, що проводиться набір учасниць на 1 Частину , що буде проходити в Миколаєві – 24 січння, а в Одесі 25 січня. Також організатори планують провести у січні Частину 1 для киянок.
Запрошуємо ІТ-спеціалістів, програмістів, психологів, філологів, піарників, медійників, журналістів, перекладачів та всіх патріотів України до підрозділу «Кібер Варта» для ведення інформаційної війни в кібер-просторі.

Наші контакти: ГО «Українська жіноча варта», вул. О.Довженка, 14/1, офіс.3, м. Київ, Україна; т/ф. +38 068 68 474 61, +380 9738 038 50. E-mail:  uzv.ukraina@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар