понеділок, 27 січня 2014 р.

Польські журналісти підтримали українських колег




І знову Програма Європейська Освіта повертається до подій в Україні. Польські журналісти із різних видань висловили підтримку українським колегам, за нелегку цілодобову працю під час мітингів. Відповідна заява є понад редакторською і її підтримують журналісти із усіх провідних ЗМІ. Наразі серед її підписантів уже майже 200 польських журналістів. Польські журналісти обурені ставленням до журналістів в Україні.
"Там доходить до жорстоких побиттів, викрадень, умисних ушкоджень. З кінця листопада минулого року постраждали більше 80 працівників ЗМІ", - йдеться в заяві. 

"На медійників нападають, попри те, що вони мають ідентифікатори і спеціальні жилети. Порушення свободи слова медійників та громадськості у такому масштабі і демократичній Європі не може і не буде толеруватись", - заявили польські журналісти. Вони запевняють, що усі порушення і напади фіксуються і "їх не забудуть". Польські журналісти закликають усіх підтримати працівників українських ЗМІ, які "у надзвичайно складних умовах, ризикуючи життям, 24 години на добу намагаються говорити правду про події у країні".
   

Джерело: Українська правда

Немає коментарів:

Дописати коментар