середу, 11 вересня 2013 р.

А чого ви бажаєте своїй дитині: красивий диплом чи впевнене майбутнє!?


Еврообразование, учеба в Польше, навчання закордоном


А чого ви бажаєте своїй дитині: красивий диплом чи впевнене майбутнє!?




http://euroosvita.info/







Зростаючи, діти вчаться робити самостійні кроки у житті. Чим дорослішими вони стають, тим відповідальніше повинні відноситись до своїх вчинків та рішень. Адже їх сьогоднішній  вибір – це їх завтрашнє майбутнє. Керуючись своїм досвідом, безмежною батьківською любов’ю та турботою, Ви, дорогі дорослі, маєте повне право порадити або внести корективи в плани вашого нащадка.
Процес становлення та розвитку дитини у всіх незмінний. Спочатку малеча навчається сидіти, повзати, ходити, говорити… Далі за справу береться дошкільний заклад, який вчить Вашу дитину дружити з ровесниками, допомагати дорослим та розуміти, що «погано», а що «добре». Іншими словами,  дає маленький причеп знань, який так необхідний у дорослому житті.
 Наступний етап - школа. Ви лише уявіть: понад 6 - 8 годин на день дитину чомусь навчають. Щоденно школяр потрапляє під безмежний інформаційний водоспад, який з шаленою швидкістю обвалюється на нього, не залишаючи часу на ковток щасливого дитинства. Не кожному під силу витримати таку напругу, і не кожному таке навчання  в задоволення.
Шкільні роки стрімко минають. І тепер головне вчасно та відповідально підійти до питання вибору майбутньої професії, а точніше, до вибору вищого навчального закладу для Вашого підлітка. Чи можемо ми бути впевненими, що подальше навчання стане для нього по-справжньому цікавим, яскравим та дійсно корисним у майбутньому?!
Відверто кажучи, доля дитини та його вибір професії майже  абсолютно залежать від Вас! Я вважаю, що важливо не ігнорувати здібності та наміри Вашої дитини, а навпаки, допомогти розібратися у його бажаннях та мріях. Адже так приємно, коли виграють усі! На жаль, сьогодні більшість навчальних закладів готують спеціалістів з красивими назвами професій, проте вони зовсім не підкріпленні відповідними  знаннями. У результаті ми маємо гарний диплом, красиву, а інколи і незрозумілу, професію та безробіття. Я не впевнена, що хтось з батьків бажає власній дитині невизначеності у майбутньому?

Погляд у майбутнє від Програми Європейська Освіта.

     Рішення йти в школу приймається як правило автоматично, а от рішення та вибір Вищого навчального закладу, часто приймається в останню хвилину і швидко. Тому багато хто купується на «обгортку», а не на зміст….
Усі процеси в нашому житті мають свій початок і кінець. Навчання у ВНЗ не виключення, і після його завершення, почнеться нове і самостійне життя. Але найголовніше, що студентські роки неможливо буде повернути або змінити…
Для щасливого майбутнього Вашої дитини, Вам потрібно зрозуміти її цілі та бажання. Не ігноруйте це! Майте терпіння, повагу до її міркувань і побажань. Зробіть крок на зустріч до маленької особистості! Зробіть крок у майбутнє!
 Можливо Ви здивуєтеся, але кожна дитина хоче бути успішною і вона має на то право! Не вірите?! Запитайте її просто зараз! Запитайте, чого вона чекає від майбутнього і ким вона себе уявляє?
Спираючись на свій досвід, я можу впевнено сказати – якісна навчальна програма, творчий підхід педагогів, креативний, сучасний навчальний процес  дарує молоді незабутні студентські роки, а найголовніше – впевненість у майбутньому! Зробіть гарний вибір!
Наша Програма Європейська Освіта пропонує Вам обрати Навчальний заклад у Польщі. Європейський ВНЗ нададуть Вашій дитині не лише гідний рівень знань та Європейський диплом, а й безліч можливостей.
Шановні батьки, обираючи гарний навчальний заклад для свого майбутнього студента, звертайте увагу не лише на назву спеціальності, а й на всі складові цього процесу. Відповівши на певні питання, Вам і Вашій дитині буде легше визначитись у своєму виборі. Зокрема:
  Я мрію стати …
      Я хочу отримати ступінь (бакалавр, магістр)?
      Скільки коштує навчання?
      Тривалість вступної компанії?
      Тривалість навчання?
      Престиж ВНЗ?
      Як відбувається навчальний процес?
      Якою мовою відбувається навчання?
      Чи є можливість отримувати стипендію?
      Який диплом я отримаю?
      Чи є можливість навчатися безкоштовно?
      Яка вартість проживання та харчування?
      Чи є можливість працювати під час навчання?
      Чи матиму можливість працювати отримавши диплом ВНЗ в Україні і закордоном?
      Побут?
      Страховка?
      Інші можливості?

Більш детально пропоную ознайомитися з інформацією тут http://www.youtube.com/watch?v=Xv950vg0mDg

Biletska Olena
З поваго та турботою, Олена Білецька

Україна,
 03057, м.Київ, вул. Довженка 14/1
Тел.:+38(044) 599-60-03
 +38(097) 026-67-67

Немає коментарів:

Дописати коментар