понеділок, 22 липня 2013 р.

Послання для жінок!

на фото Ганна Крисюк 


Ганна Крисюк
Голова молодіжної адміністрації Івано-Франківської області












«Життя — це океан, твоє народження кидає тебе в нього, як і куди випливеш — то твоя справа»


Жінкою-керівником, звичайно ж може стати не кожна представниця прекрасної статі. Для цього потрібні сили, визначений склад характеру, цілеспрямованість, і багато інших якостей, які необхідні, щоб перемогти в жорстокому світі бізнесу.



Мама Ганна Крисюк і синочок Віктор
Комусь ці якості дістаються від природи, комусь доводиться виховувати їх у собі, а комусь вони і зовсім не потрібні, тому що мета таких жінок це сім'я, дім, рідні та близькі. У кожної жінки є вибір.

Власна справа добре тим, що  в ній все залежить тільки від самої жінки, але це також ще і постійна напруга і страх, відповідальність і обов'язок.

Проте почуття незалежності охоплює все,  витрати-і матеріальні і моральні.

Для жінки важливо відчувати свою значимість в цьому світі, а це набагато важливіше, ніж гроші, які вона отримує за щоденну працю в світі чоловіків.  

Багато книжок: про успіх, про бізнес, про успіх в бізнесі,про лідерство, але жодна книга не пише, як поєднати займаючись бізнесом, такі важливі для жінки якості: жіночність, сексуальність, радість, мрійливість…….. можу перелічувати безкінечно. 

Ще один головний факт, як все до чого прагнула жінка, втримати і не розгубити!

«Життя — це океан, твоє народження кидає тебе в нього, як і куди випливеш — то твоя справа»


Тому, бажаю всім жінкам бути обережними з цілями, а якщо осягнули ціль, то вчіться втримати і не розгубити...

З повагою і турботою від Олени Білецької

У статті використані фотографії з життєпису https://www.facebook.com/anja.info Ані Крисюк. Гарної, успішної і активної жінки директора  http://pr-energy.info/PR-ENERDGY, http://molodizhka.if.ua/ Голови молодіжної адміністрації Івано-Франківської області 

Немає коментарів:

Дописати коментар