пʼятницю, 3 травня 2013 р.

Вкотре звертаємо Вашу увагу, на необхідність знання мови, для вступу до ВНЗ Польщі.

учеба в Польше /http://euroosvita.info/

Пропонуємо Вашій увазі 10 заповідей Като Ломб для тих, хто опановує вивчення польської мови
Като Ломб - професійна перекладачка з Угорщини, яка  володіє багатьма мовами. Для всіх, хто опановує ту чи іншу іноземну мову вона сформулювала 10 заповідей.

1. Займайся мовою щодня. Якщо вже зовсім немає часу, то хоча б десять хвилин. Особливо добре займатися вранці.
2. Якщо бажання займатися дуже швидко слабшає, не "форсуй", але і не кидай навчання. Придумай якусь іншу форму: відклади книгу і послухай радіо, залиш вправи з підручника, та погортай словник і т.д.
3. Ніколи не зубри, не заучуй нічого окремо, у відриві від контексту.
4. Виписуй поза чергою і заучуй всі "готові фрази", які можна використовувати в максимально можливій кількості випадків.
5. Намагайся подумки перекладати все, що можливо: промайнуло рекламне табло, напис на афіші, обривки випадково почутих розмов. Це завжди відпочинок, навіть для втомленої голови.
6. Вивчати потрібно тільки те, що виправлено викладачем. Ніколи  не перечитуй власних невиправлених вправ: при багаторазовому читанні текст запам'ятовується мимоволі з усіма можливими помилками. Якщо займаєшся один, то вивчав тільки свідомо правильне.
7. Готові фрази виписуй і запам'ятовуй в першій особі, однини. Наприклад: я тебе тільки дражню, або - він не прийшов на призначену зустріч.
8. Іноземна мова - фортеця, яку необхідно штурмувати з усіх сторін одночасно: читанням газет, слуханням радіо, переглядом не дубльованих фільмів, відвідуванням лекцій на іноземній мові, опрацюванням підручника, листуванням, зустрічами і розмовами з друзями - носіями мови.
9. Не бійся говорити, не бійся можливих помилок, а проси, щоб їх виправляли. І головне, не турбуйся і не ображайся, якщо тебе дійсно почнуть виправляти.
10. Будь твердо впевнений у тому, що б не стало ти досягнеш мети, що в тебе незламна воля і незвичайні здібності до мов.

З повагою та турботою,  завжди Ваша Програма Європейська Освіта.

Телефонуйте: +38 (097) 026-67-67;   +38 (044) 599-60-04


 Skype: euroosvita.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар