пʼятницю, 21 вересня 2012 р.


Програма Європейська Освіта

http://euroosvita.info/
Європейська вища освіта  довгостроковий депозит і найвдаліша інвестиція в своє майбутнє. Цю істину пропагує  Програма Європейська Освіта, яка,починаючи з 2005 року, стала одним з найкращих і найнадійніших партнерів для всіх українців, які бажають здобути якісну європейську освіту в Польщі
Адже європейські дипломи (а не дипломи європейського зразка), що видають польські університети-партнери Програми Європейська Освіта, визнають без додаткового підтвердження в усіх країнах Європейського Союзу, а також США, Канаді, Австралії та Новій Зеландії. Європейська освіта дає можливість сміливо обирати та підкорювати будь-які кар’єрні вершини .
Програма «Європейська Освіта» працює за чотирма основними напрямами:
• бакалаврат;
• магістратура та друга вища освіта;
• навчання англійською мовою в Польщі;
• курси польської мови та адаптації в Україні та Польщі.
Щоб надати допомогу майбутнім студентам, Програма Європейська Освіта підписала офіційні угоди з найкращимипольськими ВНЗ та має права приймальної комісії які гарантують успішний вступ українських абітурієнтів до обраних вишів. Співбесіда надає можливість польським викладачам познайомитися з майбутніми слухачами, зрозуміти загальний рівень їхньої підготовки до курсу та дібрати оптимальну програму для підготовки майбутніх фахівців міжнародного рівня.
Програма Європейська освіта у співпраці з кращими ВНЗ Польщі не лише проводить інформаційну та вступну кампанію для майбутніх студентів, а й допомагає вирішити проблеми з житлом, отриманням візи, переїздом на місце навчання, а також обов’язково підтримує та супроводжує слухачів протягом першого року навчання за кордоном.
Для вступу на бакалаврат до польського вищого навчального закладу абітурієнту необхідно мати лише атестат про здобуту загальну середню освіту; для вступу до магістратури — диплом бакалавра або спеціаліста, виданий українським або польським ВНЗ;а для навчання на курсах польської мови — заповнити анкету й мати нездоланне бажання навчатися.

Навчання за кордоном має гнучку систему вищої освіти: студент може отримати диплом бакалавра за однією спеціальністю, а диплом магістра — за іншою. Як і решта європейських країн, Польща має болонські стандарти в освіті та науці. Система освіти в Польщі діє відповідно до норм загальноєвропейської схеми (ECTS) та відповідає Міжнародним нормам класифікації освіти (ISCED). Під час навчання в Європі студент обов’язково проходить практику за своєю спеціалізацією у приватних фірмах, державних установах Польщі чи інших країн ЄС.
Програма Європейська Освіта піклується про інтереси кожного слухача індивідуально, добираючи найкращий варіант навчання для кожного студента. Звертаємо вашу увагу на те, що ми співпрацюємо з 18 провідними європейськими університетами, які надають можливість обрати спеціальність з понад 600 запропонованих. Серед них є сучасний і добре оснащений Краківський державний університет економіки, Польсько-японський університет комп`ютерних технологій,заснований у 1994 році, Краківська академія ім. А. Ф. Модживського (28 напрямків, 62 спеціалізації), Міжнародна вища школа транспорту та логістики у Вроцлаві (цей заклад готує менеджерів, готових до управління сучасними процесами логістики й здатних працювати в швидкозмінних умовах інтегрованої Європи), академія Collegium Civitas у Варшаві, Університет суспільно-природничих наук ім. Вінцента, один із найстаріших і найвідоміших польських технічних навчальних закладів державний університет «Люблінська політехніка» … Це далеко не повний перелік вищих навчальних закладів Польщі, у яких українські студенти можуть здобути євроосвіту, підкріплену Європейським дипломом, що надає шанс працевлаштуватися як в Україні, так і в країнах ЄС та більшості країн світу. Вичерпну інформацію про ВНЗ Польщі можна отримати на сторінках офіційного сайту Програми Європейська Освіта euroosvita.info.
ВНЗ світового рівня в Польщі, які пропонують навчання англійською мовою, також співпрацюють з Програмою Європейська Освіта. Підготовка фахівців міжнародного рівня — це надзвичайно складний і відповідальний процес. Саме тому студентів європейських закладів навчають найкращі науковці, високопрофесійні викладачі Університету Леона Козьмінського, Міжнародного університету транспорту та логістики, Краківської академії ім. А. Ф. Модживського,найбільшого філологічного університету країни — Університету іноземних мов ім. Самуеля Богуміла Лінде. Випускники цих закладів не лише здобувають освіту світового рівня, а й працюють у міжнародних компаніях, що спеціалізуються на зовнішній торгівлі.
Про переваги освіти в Європі можна розповідати багато. Але ми наголосимо на головних. По-перше, дипломи польських ВНЗ визнають усі європейські країни. По-друге, навчання та проживання в Польщі коштує дешевше, ніж в інших університетах Європи, проте рівень освіти не поступається європейському. Крім того, студентська віза дає право цілком офіційно працювати під час навчання та знайти підробіток на час канікул у будь-якій іншій європейській країні. І, напевне, найголовніше — стажування у польських і міжнародних компаніях ще під час навчання — хороша перспектива працевлаштування.
Телефонуйте: +38 (097) 026-67-67;   +38 (044) 599-60-04
 Skype: euroosvita.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар