вівторок, 29 травня 2012 р.

Університет Суспільно-Природничих Наук ім. Вінцента Поля в м. Люблін



Університет Суспільно-Природничих Наук ім. Вінцента Поля в м. Люблін 

Відкрито набір за напрямком фізичне виховання.


Основним завданням університету є виховання кваліфікованих фахівців у галузі фізичного виховання, які мають широкі теоретичні знання в галузі фізичного виховання і практичні навички для вирішення проблем у фізичному вихованні, спорту і здоров'я, надати студентам знання педагогіки, психології, філософії, соціології, медицини і допомогти їм після закінчення школи, виконувати функції освітні, соціального забезпечення, а також сприяти всебічному розвитку дітей.
Також випускники будуть підготовлені до розробки плану спортивного розвитку дітей, розробки відповідних навчальних планів та оцінки отриманих результатів. Реалізація навчання на ступінь бакалавра в галузі фізичного виховання передбачає привабливі і різноманітні форми передачі знань студентам. На додаток до традиційних лекції та вправ, університет дає можливість студентам пройти практику, яка дозволить їм стати кваліфікованими викладачами в різних вікових групах. Нові умови навчання дозволяють, крім придбання теоретичних знань, набути практичні навички у незалежному вирішенні проблем у майбутній роботі і в щоденному житті.
Прийнята система залікових одиниць створює можливість широкого співробітництва з вітчизняними та зарубіжними вузами в навчанні студентів та їх обміну. Ступінь бакалавра в галузі фізичного виховання триватиме 3 роки (6 семестрів).
(Клікніть на таблицю справа - в новому вікні відкриється програма навчання)

Увага!
детальна інформація в розділі НОВИНИ, на сайті http://euroosvita.info/
За додатковою інформацією щодо Курсу звертайтеся до менеджерів Програми за телефонами
+38 (097) 026-67-67
+38 (044) 599-60-04

Немає коментарів:

Дописати коментар