неділю, 27 травня 2012 р.

ПРОВОДИТЬСЯ НАБІР НА КУРСИ ЛОГІСТИКИ


Компанія ЛЄГАНТ спільно з Вроцлавським Міжнародним Університетом Транспорту та Логістики пропонує серію коротких професійних навчань в Польщі
Місце проведення навчання та лабораторії:
Вроцлавський Міжнародний Університет Транспорту та Логістики
Вроцлавський Міжнародний Університет Транспорту та Логістики є одним з найстаріших логістичних навчальних закладів Польщі.
Високий рівень освіти в сфері логістики підтверджується багатьма відзнаками і сертифікатами. ВМУТЛ - єдиний навчальний заклад в східній Європі, обов’язкові навчальні програми якого отримали акредитацію CILT (Institute of Logistics and Transport UK).
Працівники Університету – спеціалісти високого рівня в галузі менеджерської і технічної логістики.
Це видатні науковці та викладачі, котрі окрім теоретичних знань мають великий практичний досвід, який вони здобувають завдяки бізнесовим проектам, що проводяться як для польських так і для міжнародних підприємств.
Вроцлавський Міжнародний Університет Транспорту та Логістики це:51Ql5uuT1hL._SL500_AA300_
Єдиний навчальний заклад у Польщі, який має дозвіл на проведення навчання рівня магістратури на логістичному факультеті.
Єдиний навчальний заклад у Східній Європі акредитований CILT (UK)
Тісна 10-річна співпраця із стратегічним партнером – групою шкіл ESIDEK (Франція), одним з найстарших в Європі осередком, що готує спеціалістів з логістики.
Перший громадський навчальний заклад у Дальньому Шльонську, відзначений сертифікатом якості ISO 9001:2008
У 2003 році навчальний заклад відзначений нагородою Прем’єра Франції за найкращий освітній проект у європейському вимірі серед 92 проектів, представлених з усього світу.
51Ql5uuT1hL._SL500_AA300_Найкращий спеціалізований навчальний заклад у Польщі згідно з ранжуванням перспектив 2011/2012.
Навчальний заклад має найновіші, повністю оснащені логістичні лабораторії та інноваційне RFID.
З 2005 року являється постійним лауреатом сертифікату „Wiarygodna Szkoła” (“Надійна Школа”)
Єдиний навчальний заклад у Дальньому Шльонську, який належить Академічній Унії, метою якої є забезпечення її членам найкращих позицій на глобальному ринку послуг у галузі освіти, науково-дослідницьких, дорадчих та інших видах інноваційної діяльності.
Кваліфіковані викладачі, видатні спеціалісти в своїх галузях, головні представники науки Польщі та інших країн.


Контакт – Центр
(044) 599-60-04
(097) 026-67-67
Наша адреса: Україна, м. Київ,вул. Довженка 14/1,

Немає коментарів:

Дописати коментар